Inox dimnik odlična izbira za novogradnje in obnovo

Pri klasičnem dimniku ogrevanje objektov na plin v mnogo primerih povzroči močno kondenziranje dimne tuljave. Inox pa na drugi strani velja za material, ki se lahko hitro ogreje in ohladi, obenem pa je odporen na kondenz, zaradi česar vašemu dimniku zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Inox se je skozi leta izkazal ne samo kot odličen sanacijski program, ampak tudi kot izvrstna izbira za vse novogradnje.
Ker želimo svojim strankam ponuditi le najboljše, smo postali pooblaščeni izvajalec montaže za dimniške sisteme podjetja Schiedel, ki je na tem področju dejavno že vrsto let. Inox dimnik Schiedel s seboj prinaša vrhunsko kakovost, kakovost, ki bo poskrbela, da bo vaš dom topel in varen.

Inox dimnik Schiedel med najboljšimi

Podjetje Schiedel proizvaja celotno paleto dimniških sistemov z dimnimi cevmi iz keramike in nerjaveče pločevine za potrebe enodružinskih in večstanovanjskih hiš. V ponudbi ima tudi dimniške sisteme za nestanovanjski sektor, mehanske in naravne prezračevalne sisteme za vse tipe stanovanjskih hiš ter klasične odprte kamine, vgradne kamine, kasete ter peči na drva in pelete.
Inox dimnik Schiedel izpolnjuje vse zahteve, ključne za dolgo in kakovostno delovanje vašega dimnika – preprečujejo korozijo, so neprepustni ter odporni na kisline in kondenz. Inox dimnik Schiedel je lahek, montaža inox dimnika pa je enostavna. Predvsem pa je inox dimnik Schiedel zanesljiv in trajen dimnik v vseh pogojih obratovanja.
Na voljo so različni inox dimniki: inox dimnik ob steni, z enojnim plaščem, dimnik za kamin, dimnik za kaminsko peč na pelete ...

montaža inox dimnikainox montažni dimnik

Montaža inox dimnika v skladu s predpisi

Pravilna montaža inox dimnika predstavlja temelj nemotenega in učinkovitega delovanja ogrevalnega sistema, zato ni odveč, če se pri tem posvetujemo s strokovnjakom. Sicer bomo imeli s kasnejšo sanacijo visoke stroške, da na to, koliko časa nam bo to vzelo niti ne pomislimo.
Inox dimnik je montažni dimnik, zato je montaža inox dimnika zelo enostavna. Montažni dimniki so izredno lahki in ne potrebujejo nobenega dodatnega temelja. Pričvrsti se jih z uporabo namenskih konzol. Montaža inox dimnika tudi ne vključuje dodatne izolacije, ometavanja oziroma kakršnekoli dodatne zaščite. Steno, tam kjer želimo postaviti peč, preprosto prebijemo, speljemo dimnik skozi odprtino na strehi hiše ter ga ustrezno pričvrstimo. Montažni dimniki so požarno zelo varni, saj niso obdani z nobeno gorljivo snovjo.

Vas zanimajo inox dimniki oz. njihova montaža? Obiščite nas.