IZDELAVA SPLETNIH STRANI V WORDPRESSU

NAROČNIK IZDELAVE SPLETNE STRANI: Marko Zupanc s.p.

Kako je pri izdelavi spletnih strani pomemben dobe cms?

Pri izdelavi spletne strani je potrebno gledati na več dejavnikov. Ni pomembno samo to, kako spletna stran izgleda na zunaj pač pa tudi to, kakšen CMS urejevalnik se pri tem uporablja. Posamezne brezplačne platforme velikokrat nimajo možnosti za optimizacijo, zato se tudi te spletne stranislabše rangirajo na iskalnikih. V tem primeru je nujno oglaševanje, če spletna stran želi nove obiskovalce. Pri izdelavi Wordpress strani te dileme odpadejo. Na tej platformi je izdelava Wordpress strani enostavna, saj z možnostjo dokupa posameznih modulov pokrijemo vse potrebe, ki jih ima naročnik. Čedalje pogosteje se izdelovalci spletnih strani poslužujejo preverjenih in kvalitetnih možnosti za izdelavo, saj se s tem izognejo nevšečnostim, ki jih pri brezplačnih izdelavah spletnih strani srečajo.

Vsisi
 
Dimniki Zupanc

Novogradna keramičnih in inox dimnikov z Dimniki Zupanc

V podjetje Dimniki Zupanc se ukvarjamo z novogradnjo keramičnih in INOX dimnikov. Ponujamo tudi sanacijo starih dimnikov. Smo pooblaščeni montažer za podjetje Schiedel d.o.o., kjer tudi dobavljajo celoten material. Opravljamo obnove in sanacije dimnikov, postavimo inox ali zidani dimnik. Pri strankah, ki imajo kamin pa ga tudi priklopimo na dimnik. Če želite podjetje, ki ima dolgoletne izkušnje na tem področju in kvalitetno opravi storitev se obrnite na nas.

 

Izdelava spletnih trgovin v platformi magento

Spletne trgovine dandanes postajajo za podjetje, ki prodajajo preko spleta čedalje bolj pomembne. Potencialni kupci si ponudbo najprej pogledajo na spletu. Temu se morajo prilagoditi tudi podjetja, če želijo pridobiti nove stranke ali obdržati stare. V primeru bolj obsežnega števila artiklov se podjetja odločajo za izdelavo spletnih trgovin v platformi magento, ki je uporabniku prijazna. Zelo pomembno je, da ima stranka možnost plačila tudi s kartico, saj je na takšen način nakup zelo hitro in enostavno opravljen. Z možnostjo dokupa posameznih modulov pa ima stranka lahko stran prilagojeno njenim potrebam, z pravilno uporabo cms urejavalnika pa si lahkoi izboljša tudi vidnost na spletu. Sami moduli omogočajo optimizacijo, ki je danes čedalje bolj pomembna.

VSISI, spletni marketing, d.o.o.

Šmartinska cesta 134A
1000 Ljubljana

www.spletnidonos.si
www.internetni-marketing.si

E-mail: info@vsi.si
Tel: 05 907 59 28

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene.

 

 

Izdelava spletne strani Veg&Sam Izdelava spletne strani EVJ Elektroprom Izdelava spletne strani Elektronik Invent Izdelava spletne strani Life Center Izdelava spletne strani Regresija Hipnoza Izdelava spletne strani Nokran

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.