Montaža dimnikov opravilo, ki ga je najbolje prepustiti strokovnjakumontažni dimnik

Tako kot izdelava tudi montaža dimnikov zahteva podroben pregled ogrevalnega sistema in strokoven pristop. Montaža dimnikov je odvisna od vrste dimnika (trislojni, enoslojni ali kombinirani), ter mesta in načina postavitve dimnika (zunanji trislojni samostoječi, notranji trislojni samostoječi, notranji enoslojni samostoječi, notranji kombinirani trislojni+enoslojni, enoslojni-sanacija obstoječega).
Dimnik in sploh sistem kurjenja ter odvajanja škodljivih emisij je občutljiv sistem. V primeru, da izdelava in montaža dimnika nista narejeni v skladu s stroko, lahko to povzroči veliko škode. Celo ogrozi lahko človeško zdravje in življenja. Zato je dimnik (izdelava, montaža, priklop …) najbolje prepustiti strokovnjakom, ki bodo poskrbeli, da bo vse potekalo v skladu s predpisi.

Kakovostna, zanesljiva in ugodna montaža dimnikov

Če vas torej čaka sanacija starega dimnika ali pa gradite hišo in ne veste, kakšna izdelava in montaža dimnikov bo najprimernejša, smo mi pravi naslov za vas. V podjetju Dimniki Zupanc vam bomo z veseljem strokovno svetovali pri izbiri, nato pa vam bomo pomagali tudi pri profesionalni montaži.
Naše storitve:

  • obnova in sanacija dimnikov;
  • postavitev inox dimnika;
  • postavitev zidanega dimnika;- priklop kamina na dimnik.

Montažni dimniki – cenik priča o ugodni ceni tako izdelave kot montažemontaža dimnikov cenik

Glavna prednost, ki jo ponujajo montažni dimniki (cenik priča o ugodni ceni), je hitra in ekonomična gradnja, predvsem pri gradnji visokih tudi večetažnih zgradb. Ostale prednosti so še: univerzalna uporabnost za vse vrste goriv in izvedb kotlov, odpornost na visoke temperature dimnih plinov, neobčutljivost na kondenzacijo dimnih plinov, korozijska obstojnost in dolga življenjska doba (tudi več kot 50 let). Izdelava dimnika poteka v celoti v tovarni, tako da se ga na terenu le sestavi iz segmentov, glede na višino in izpeljavo samega dimnika. Tako kot izdelava je tudi montaža dimnikov zelo enostavna, saj so montažni dimniki (cenik na voljo na spletni strani) izredno lahki in ne potrebujejo nobenega dodatnega temelja. Pričvrsti se jih z uporabo namenskih konzol. Montažni dimniki ne potrebujejo dodatne izolacije, ometavanja oziroma kakršnekoli dodatne zaščite. Steno, tam kjer želimo postaviti peč, preprosto prebijemo, speljemo dimnik skozi odprtino na strehi hiše ter ga ustrezno pričvrstimo. Montažni dimnik je požarno zelo varen, saj ni obdan z nobeno gorljivo snovjo.

Vas zanimajo montažni dimniki? Pokličite za cenik in se sami prepričajte, kako ugodna je izdelava in montaža dimnikov. Vabljeni.