Nerjaveči dimniki v vašem domu – velika ponudba troslojnih dimnikov

Nerjaveči dimniki so dandanes pogosto v uporabi. So enostavni, hitri za montažo, slovijo pa tudi po dolgi življenjski dobi. V podjetju Dimniki Zupanc vam nudimo nerjaveče dimnike, priznane dimnike schiedel, inox cevi za dimnik in druge storitve, ki vključujejo tudi sanacijo dimnikov, povrtavanje dimnikov, postavitev zidanega dimnika, priklop kamina na dimnik in mnoge druge. Vabimo vas, da preverite našo ponudbo in za ureditev vašega dimnika izberete Dimnike Zupanc. Do vas bomo pristopili s strokovnostjo, pri delu pa bomo uporabili vse izkušnje, ki smo jih pridobili v preteklih letih.

Troslojni dimnik

Troslojni dimnik se uporablja pri kurjenju s trdimi, tekočimi in plinastimi gorivi. Če jih primerjamo s preostalimi (klasičnimi) dimniki, moramo poudariti njihovo takojšnjo možnost uporabe, majhno težo (ne potrebujemo posebnega temelja), minimalni prostor, ki ga zavzamejo in neprekinjeno toplotno izolacijo. Montaža troslojnega dimnika je enostavna in hitra. Gre za dimnike iz nerjaveče pločevine, v čemer je tudi njihova prednost. Predlagamo vam, da se pred nakupom nerjavečega dimnika posvetujete z nekom, ki vam bo znal podati strokovno mnenje. Poskušajte zbrati vse potrebne informacije, ki vam bodo pomagale k lažji in boljši odločitvi. Pri izbiri nerjavečega dimnika se lahko obrnete tudi na nas, saj vam bomo na podlagi dolgoletnih izkušenj znali ustrezno svetovati in izbrati pravi dimnik.

Nerjaveči dimniki z garancijo

Nerjaveči dimniki podjetja Dimniki Zupanc predstavljajo pametno izbiro, zaradi česar boste z nakupom zadovoljni še vrsto let. V kolikor iščete oziroma potrebujete tudi druge storitve se obrnite na nas, saj za vas poleg izdelave dimnikov opravljamo tudi druge, z dimniki povezane storitve po ugodnih cenah. Vsaka izmed storitev je opravljena profesionalno in hitro, saj verjamemo, da so pri poslovanju najpomembnejši kvalitetni proizvodi in zadovoljne stranke. Odločite se za nakup troslojnega dimnika, ki ne zahteva posebnih pogojev, a je hkrati kvaliteten dimnik, ki ga lahko uporabimo pri različnih načinih kurjave, ne da bi ga pri tem nevede uničevali.
Pošljite nam povpraševanje oziroma nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca na naši spletni strani. Brez zadržkov nas lahko povprašate tudi o cenah naših proizvodov in storitev. Z veseljem si bomo vzeli čas, da vam odgovorimo. Pravilno je, da pred samim nakupom zberete vse potrebne informacije, s katerimi ne boste obžalovali končne odločitve. Mi pa vam bomo pomagali tudi pri tem.

Nerjaveči trislojni dimnikitroslojni dimnik